Answer Plus

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
Το εμπορικό μας τμήμα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Το μυστικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι απλό: μη φοβάστε να επενδύσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Μειώστε στην αρχή το ρίσκο σας, μάθετε από τους ειδικούς πώς πρέπει να οργανωθείτε. Μη φοβάστε να κάνετε outsourcing, χρησιμοποιήστε ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά, πάντα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τους στόχους σας και Καλή Επιτυχία!

ceo
Γιάννης Κουρνιώτης
Ιδρυτής, Κύριος Μέτοχος, Teleresponse Α.Ε.

Εξυπηρέτηση Πελάτη με προστιθέμενη αξία!

Είναι γνωστό ότι η επαγγελματική, άμεση και ουσιαστική επικοινωνία αποτελεί το κλειδί για μια αρμονική σχέση μεταξύ εταιρίας και πελάτη.

Με αυτή τη σκέψη, ερευνώντας διεξοδικά τις ανάγκες και των δύο πλευρών, δημιουργήσαμε την απαντητική υπηρεσία Answer Plus. Ένα οικονομικό και ευέλικτο πρόγραμμα εξυπηρέτησης, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Η Answer Plus καλύπτει με απόλυτη συνέπεια την επικοινωνία με τους πελάτες σας, τόσο τηλεφωνικά όσο και ψηφιακά (social media, e-mail ή web site chat box). Έτσι, εξασφαλίζει άμεση, επαγγελματική εξυπηρέτηση και κατ’ επέκταση υψηλές πωλήσεις.

Υπηρεσίες Answer Plus:

  • Γραμμή καταναλωτή  για παράπονα προϊόντων και υπηρεσιών
  • Γραμμή πληροφοριών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας –Infoline
  • Διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Απάντηση στα γραπτά ερωτήματα πελατών (social media, chat box)
  • Προσθετικές πωλήσεις Cross-sell, Up sell
  • Τηλεγραμματεία

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται με πλήρη καθημερινή ενημέρωση των πελατών μας και σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, εξειδικεύονται και προσαρμόζονται σε αυτές.

Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας με αδιάλειπτη, επαγγελματική εξυπηρέτηση, μέσα από την απαντητική υπηρεσία Answer Plus!

Συχνές ερωτήσεις

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών είναι το ίδιο  σημαντική όπως μια εξυπηρέτηση πρόσωπο με πρόσωπο στο φυσικό κατάστημα.

Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι μόλις ο πελάτης κλείσει το τηλέφωνο, έχει σχηματίσει μια εντύπωση για εσάς και την επιχείρησή σας. Εάν το τηλεφώνημα του πελάτη σας  αντιμετωπιστεί σωστά, ο πελάτης θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος και είναι πιο πιθανό να επιστρέψει. Εάν όμως το τηλεφώνημα  δεν το χειριστείτε με τον απαιτούμενο επαγγελματισμό, μπορεί να χάσετε την επαφή με αυτόν τον πελάτη για πάντα. Η συνεχής καλή διάθεση στον χειρισμό των κλήσεων εξυπηρέτησης πελατών  και η φήμη που διατηρείτε στους πελάτες σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να ικανοποιείτε τις ανάγκες του πελάτη κατά τη διάρκεια αυτού του σύντομου χρόνου που τον έχετε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Χρησιμοποιούμε 5  βασικά κριτήρια άριστης επικοινωνίας με τα οποία εκπαιδεύονται οι agents που εξυπηρετούν τους πελάτες σας: θα πρέπει να είναι σαφής, πλήρης, συνοπτική, συγκεκριμένη και σωστή. 

Βεβαιωνόμαστε  ότι ο πελάτης κατανοεί την απάντηση, την εξήγηση ή τη λύση στο πρόβλημά του, δηλώνοντάς την με σαφήνεια, περιγράφοντάς την συνοπτικά αλλά πλήρως, με συγκεκριμένους όρους και, κυρίως, παρέχουμε άμεσα όλα τα δεδομένα που τον ενδιαφέρουν ώστε να διευκολυνθεί στη λήψη μιας απόφασης αγοράς και να αποκομίσει καλή εντύπωση.

Ως σημαντική μέτρηση απόδοσης της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης το SLA (Service Level Agreement) είναι η δεσμευτική συμφωνία μας προς τον πελάτη μας για το πόσο γρήγορα θα πρέπει οι agents του τμήματος  να ανταποκρίνονται και πάντα με τα ποιοτικά κριτήρια της άριστης επικοινωνίας, σε ένα μέρος των κλήσεων πελατών. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα και τις απαιτήσεις του έργου συμφωνείται ο χρόνος απόκρισης και το ποσοστό call back.

αποκτήστε πλήρεις υπηρεσίες e-commerce στο ένα τρίτο του κόστους

Μετάβαση στο περιεχόμενο