Testimonials 1

Συστήνουμε ανεπιφύλαχτα τη Logistics Plus, είναι μια πολύ σοβαρή εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με μεγάλη αφοσίωση στον πελάτη τους.
Το knowhow και η άψογη συνεργασία σε όλα τα στάδια δημιουργίας του eshop μας, καθώς και η συνεχής ενημέρωση και υποστήριξη, είναι σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία με τη Logistics Plus.

Επίσης η αυτοματοποίηση στις διαδικασίες καθώς και η δυνατότητα της live παρακολούθησης όλων των σταδίων μιας παραγγελίας και όλων των σχετικών πληροφοριών μέσα από την ειδική πλατφόρμα, είναι ένα χαρακτηριστικό που αξίζει ιδιαίτερης μνείας.

Συνοψίζοντας σε μια γραμμή τα σημαντικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας θα έλεγα ότι είναι Ταχύτητα, Ασφάλεια, Επαγγελματισμός, Ενημέρωση, Άψογη εξυπηρέτηση.

olix-oil-review
Κωνσταντίνος Χατζόπουλος
Digital Communications Officer, Olix Oil Ltd.

Η εταιρεία μας Cloud 9 by L βρίσκεται σε σταθερή και άψογη συνεργασία με τη Logistics Plus από την πρώτη μέρα έναρξης της έως και σήμερα. Λόγω λοιπόν αυτής της πολυετής συνεργασίας, συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία Logistics Plus, κυρίως για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της σε όλα τα επίπεδα αλλά και την έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτησή τους.
Από το προσωπικό που απαρτίζει την εταιρεία μέχρι και τα υψηλά στελέχη της έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ανταπόκριση σε ό,τι και αν χρειαστούμε, παρέχοντας επίσης άμεσες λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει.
Τα οφέλη της συνεργασίας αυτής είναι πολλά όπως: η άμεση επικοινωνία, η οργάνωση, η αποτελεσματικότητα και η αντιμετώπιση στο rirk management που παρέχεται από την εταιρεία Logistics Plus.
Σημαντικός παράγοντας για εμάς για τη συνεργασία αυτή αποτελεί η εμπιστοσύνη, καθώς για εμάς και την εξέλιξη της εταιρείας μας είναι μια αδιαπραγμάτευτη αξία. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζουμε και χαρακτηρίζει και εμάς ως φιλοσοφία είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν μια εταιρεία και που αποτελούν αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι για την ύπαρξή της.
Συγκεκριμένα, η προθυμία και η ανταπόκριση τους είναι για εμάς χαρακτηριστικά που εκτιμούμε βαθύτατα.
Τέλος, πολύ σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της συνεργασίας είναι η οργάνωση στο σύνολο των αναγκών για logistics και η συνεργασία της Logistics Plus που έχει δημιουργηθεί με τις εταιρείες διανομής, καθώς για εμάς είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες μας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες να παραμένει η εξυπηρέτηση άμεση, χωρίς να έχουμε παράπονα από το πελατολόγιο μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες σας.

c9-logo
Λευτέρης Κουκορέτσης
Ιδιοκτήτης, Cloud 9 by L

Συστήνω ανεπιφύλακτα την Logistics Plus σε κάθε σχετική επιχείρηση. Η εμπειρία τους με το e-commerce και τα logistics του, για τη συνολική κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν φαίνεται αμέσως.
Η ωφέλεια που κερδίσαμε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την Logistics Plus συνοψίζεται σε συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών σε ένα σημείο, και χωρίς καμία εμπλοκή δική μας για την καθημερινότητα της εξυπηρέτησης παραγγελιών και πελατών. Παραγγελίες, τιμολόγηση, διεκπεραίωση στον αυτόματο πιλότο με την καλή έννοια!
Πέρα από αυτό αποκομίσαμε πολλές γνώσεις όσων αφορά το επιχειρείν καθώς και για λογιστικά θέματα στις συναντήσεις μας με το πολύ ευχάριστο προσωπικό τους.
Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στη χρήση της υπηρεσίας Logistics Plus είναι η διαθεσιμότητα και η όρεξη να βοηθήσουν την εταιρεία μας σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ο επαγγελματισμός τους.
Να προσθέσω ότι θεωρώ πλεονέκτημα της συνεργασίας μας το ότι μπορείς να έρθεις σε επαφή και με άλλες εταιρείες-πελάτες της Logistics Plus και να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

cannaboss-review
Ευγένιος Βακαρτσιούκ
Γενικός Διευθυντής, CannaBoss

Το μυστικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι απλό: μη φοβάστε να επενδύσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Μειώστε στην αρχή το ρίσκο σας, μάθετε από τους ειδικούς πώς πρέπει να οργανωθείτε. Μη φοβάστε να κάνετε outsourcing, χρησιμοποιήστε ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά, πάντα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τους στόχους σας και Καλή Επιτυχία!

ceo
Γιάννης Κουρνιώτης
Ιδρυτής, Κύριος Μέτοχος, Teleresponse Α.Ε.

Testimonials Carousel

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο