Διαχείριση πελατολογίου

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
Το εμπορικό μας τμήμα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Το μυστικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι απλό: μη φοβάστε να επενδύσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Μειώστε στην αρχή το ρίσκο σας, μάθετε από τους ειδικούς πώς πρέπει να οργανωθείτε. Μη φοβάστε να κάνετε outsourcing, χρησιμοποιήστε ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά, πάντα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τους στόχους σας και Καλή Επιτυχία!

ceo
Γιάννης Κουρνιώτης
Ιδρυτής, Κύριος Μέτοχος, Teleresponse Α.Ε.

Η έξυπνη διαχείριση πελατολογίου, μπορεί μέσα από τις σωστές δομές και ενέργειες να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης και επέκτασης της επιχείρησής σας.
  

H υπηρεσία Logistics Plus συγκεντρώνει και εξακριβώνει στοιχεία του πελατολογίου σας, ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας μέσα από ενέργειες marketing.

H διαχείριση του πελατολογίου περιλαμβάνει:

  • Ενοποίηση και μοναδικοποίηση των αρχείων τους
  • Δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών διευθύνσεων και τηλεφώνων
  • Τήρηση κανόνων ασφαλείας GDPR
  • Εξαγωγή πελατολογίου για ενέργειες marketing.

Διαχειριστείτε έξυπνα το πελατολόγιό σας μέσα από την υπηρεσία Logistics Plus!

Συχνές ερωτήσεις

Στην Logistics Plus μπορείτε να αποθηκεύσετε μέρος ή όλο το στοκ σας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή ροή  στην εξυπηρέτηση των παραγγελιών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Η Logistics Plus διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διαχείρισης αποθεμάτων και είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 για την αποθήκευση και διακίνηση Ξηρών Τροφίμων και Ποτών. Επίσης διαθέτει Πιστοποίηση BIO για φύλαξη και διαχείριση βιολογικών ειδών.

 H Logistics Plus έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με επώνυμες εταιρείες ταχυμεταφορών, πετυχαίνοντας σημαντικές οικονομίες κλίμακας και παράλληλα εξασφαλίζοντας μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία  να παραμένει η εξυπηρέτηση άμεση, χωρίς καθυστερήσεις στις επιδόσεις των δεμάτων ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

αποκτήστε πλήρεις υπηρεσίες e-commerce στο ένα τρίτο του κόστους

Μετάβαση στο περιεχόμενο