Επιστροφές και αντικαταστάσεις

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
Το εμπορικό μας τμήμα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Το μυστικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι απλό: μη φοβάστε να επενδύσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Μειώστε στην αρχή το ρίσκο σας, μάθετε από τους ειδικούς πώς πρέπει να οργανωθείτε. Μη φοβάστε να κάνετε outsourcing, χρησιμοποιήστε ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά, πάντα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τους στόχους σας και Καλή Επιτυχία!

ceo
Γιάννης Κουρνιώτης
Ιδρυτής, Κύριος Μέτοχος, Teleresponse Α.Ε.

Γνωρίζοντας καλά τον κόσμο του e-commerce, παραμένουμε συνεχώς δίπλα σας, με πλήρη υποστήριξη σε κάθε στάδιο της εξυπηρέτησης.

Μέσα από την υπηρεσία Logistics Plus, ο κύκλος εξυπηρέτησης των πελατών σας ολοκληρώνεται με τη διαχείριση των επιστροφών, των αντικαταστάσεων και των επαναποστολών, διασφαλίζοντας μια θετική εμπειρία πελάτη.

Η διαχείριση επιστροφών περιλαμβάνει:

  • Παραλαβές επιστροφών πελατών
  • Φυσικό έλεγχο επιστροφών & τοποθέτηση στην αποθήκη
  • Επικοινωνία με τους καταναλωτές για διεκπεραίωση κάθε επιστροφής ή αντικατάστασης, αν απαιτείται
  • Αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος
  • Αντικατάσταση με άλλο είδος, χρώμα, μέγεθος
  • Επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε λογαριασμό ή μέσω κάρτας
  • Επαναποστολές ανεπίδοτων δεμάτων

Διαχειριστείτε επαγγελματικά τις επιστροφές και τις αντικαταστάσεις των προϊόντων σας, μέσα από την υπηρεσία Logistics Plus!

Συχνές ερωτήσεις

Στην Logistics Plus μπορείτε να αποθηκεύσετε μέρος ή όλο το στοκ σας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή ροή  στην εξυπηρέτηση των παραγγελιών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Η Logistics Plus διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διαχείρισης αποθεμάτων και είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 για την αποθήκευση και διακίνηση Ξηρών Τροφίμων και Ποτών. Επίσης διαθέτει Πιστοποίηση BIO για φύλαξη και διαχείριση βιολογικών ειδών.

 H Logistics Plus έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με επώνυμες εταιρείες ταχυμεταφορών, πετυχαίνοντας σημαντικές οικονομίες κλίμακας και παράλληλα εξασφαλίζοντας μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία  να παραμένει η εξυπηρέτηση άμεση, χωρίς καθυστερήσεις στις επιδόσεις των δεμάτων ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

αποκτήστε πλήρεις υπηρεσίες e-commerce στο ένα τρίτο του κόστους

Μετάβαση στο περιεχόμενο